Yderligere tid jeg kan bruge på træning med efterskole håndbold

For 5 uger siden begyndte undertegnede på en god håndbold efterskole ved Nakskov. Og efterskolen er bedre end alt jeg havde troet på. Jeg var lidt nervøs ved tanken om, hvordan det måtte være at bo på håndboldefterskole. På det tidspunkt eleverne først arriverede følte jeg mig lidt beklemt. Men vi alle havde det jo på samme måde. Min roomie Lea går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan vi følges ad. Dette var trygt i starten. I dag har jeg specielt lært dem at kende, der også har valgt håndboldefterskole linien. Skolen har mere end 75 fyre og piger , jah forvent ikke at man enkelt kan huske alle ansigter på de personer, du ikke har fag eller træning sammen med.

Lidt om håndboldefterskolen

På min håndbold efterskole er enhver op før 07 fordi vi skal ud at løbe Surt! Jeg foretrækker at spise havrefras under dundynen mens jeg tager det stille og roligt. Bagefter anrettes der derimod super morgenmåltid. Efter det skal vi have almen undervisning. Om timerne fra 14-16 træner jeg efterskole håndbold. Alle unge fra håndbold efterskole + de andre sports linjer indtager mad kl. seks. Efter det skal alle være på værelset i en stilletime. Det er egentligt temmelig lækkert at være tvunget til en times tid, hvor man ved at vi alle slapper af og laver lektier. Karina og jeg aner ikke, hvornår vi ellers skulle få de lektier ordnet. Resten af dagen deltager vi i dansk eller engelsk eller af sted til efterskole håndbold – og efter alt det sker der ofte sjove ting. Folk fremviser deres billeder, vi fejrer som vi bor på gang med, vi spiller Bezzerwizzer, hygger med danske film, klumrer rundt til lancier eller også har en eller anden iværksat en ordleg. Lektietimen er nærmest den eneste periode, hvor jeg bare slapper af og er mig selv.