Vi leger med udklædning og er meget begejstret for hatte til udklædning og andet udklædningstøj

Ligesom sin mor elsker min lille pige udklædning » http://dramashop.dk/page/udklaedning-33/,, udklædningstøj » http://dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm, og hatte til udklædning » http://dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19/,. Så jeg vil lægge vægt på om stedet kan tilbyde udklædningstøj og hatte til udklædning og om de lægger vægt på leg med udklædning, hvor jeg skal til at fastsætte, den nye dagplejer hun skal rykke over i.

Hvis valget lå hos Ida-Rose, så var tøsen iklædt prinsesse udklædning, klædt ud som en zoologisk have eller i tilsvarende udklædningstøj i alle døgnets vågne timer. Udklædning er lige sagen at lege med i efterhånden langt tid. Ja vi ved, hvor tøsen fik det fra, for hendes mor er også meget glad for udklædningstøj og især hatte til udklædning. Heldigvis studser mine kolleger ik over, at jeg påfører mig udklædningstøj eller hatte til udklædning, når jeg møder på det kongelige. .

Der har akurat været udsalg og på grund af de billige priser har jeg spoleret datteren med noget nyt udklædningstøj. Vores unge er mere glad for hatte til udklædning og udklædningstøj, mens vejens arvinger går efter en tur i Tivoli eller Barbie og Lego.