Vi holder af at arbejde med lønadministration!

Jeg kan mærke, at jeg meget har behov for at involvere jer i mine tanker… Præcis ligesom talrige andre personer, blev jeg beklageligvis ramt af såkaldte effektiviseringsprocesser på mit forhenværende arbejde… Virksomheden havde ik’ fået afhændet dét, de havde håbet på, og som konsekvens måtte de fyre halvdelen af medarbejderstaben. Én af dem var desværre lille bitte mig. Min sindstilstand gik itu. Jeg var ellers begejstret for at have specielt det job! Jeg var ansat indenfor lønadministration - www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx – og lønservice - www.dkls.dk – i administrationen. Jeg har i hundrede år jobbet med lønadministration og lønservice i en hel del forskellige firmaer, men lige netop dét omtalte job var i stand til at give mig et eller andet helt skønt!! Så det var med en ret ekstrem sorg, at jeg til sidst måtte indse, at mit absolut yndlingssted ik’ kunne beholde mig. Jeg kunne enormt meget godt lide at møde om morgenen dét sted, ik mindst p.g.a. de fortrinlige kollegaer!! Vi var en lille sammentømret flok på det løn kontor, hvor jeg arbejdede, og det virkede bestemt fantastisk… Der var altid rum og tid til at give og få en hjælpende hånd.

Min hverdag er ved at vende tilbage til de faste rammer. Men jeg ville ik være sandfærdig, såfremt jeg berettede, at min fyring ik ændrede noget inde i mig. For det gjorde den rigtig meget, og jeg reagerede helt bestemt voldsomt i forhold til andre. Men efter nogle psykolog-sessions er min følelse af negativitet blevet mindre, og jeg føler mig meget snart klar og parat til at kigge efter et nyt arbejde… Jeg drømmer om at arbejde inden for det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice… Men dermed ej sagt, at jeg ik er parat til at udføre et job, hvor jeg ik’ kommer til at arbejde med mine favorit områder: lønadministration eller lønservice! For mere end noget andet, vil jeg jo bare helt fantastisk gerne finde frem til et job! Jeg hungrer efter at vende tilbage til jobmarkedet. Og nu er jeg langt om længe parat til det, så det er min drøm, og jeg håber inderligt, at den kan virkeliggøres!