Vi har førhen været ude for en ufrivillig abort og leder på den baggrund efter en kompetent gynækolog klinik Fyn, eksempelvis gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn [xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart] – evt. gynækolog Niels Lund [xn--gynkolog-fyn-8cb.dk]

Vi er gravide men forløbet har været turbulent, derfor påtænker jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Efter vi først stoppede med præventionen gik der over et år uden graviditet, og lægen var derfor lige begyndt at foreslå at henvise os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På det tidspunkt googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede bl.a. gynækolog Niels Lund som har praxis nær ved, hvor vi har hus i Middelfart.

Jeg blev med bebs og det eliminerede alle vores tanker om ægløsning og sædkvalitet. Så fik jeg smerter og blødninger. Jeg fik en visitation af lægen til speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne stille op. Da jeg var fem måneder henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og min mand forsøgte ikke at lade os slå helt omkuld, men der var en tidsperiode, præget af fortvivlelse og smerte som følge af vores tabte baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er vi så med barn igen. Lægen har fortalt os, at der skal holdes ekstra tjek på mig, så hun henviser os til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også søgt lidt i Krak og har igen faldet over bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at være hos en speciallæge klinik som fx speciallæge Niels Lund og få ekstra ultralydsscanninger og blive fulgt, hvilket kan gøre mig tryg i forløbet, og specialister støtter, i det tilfælde at der sker komplikationer igen. Jeg er sikre på at den ekstra tryghed af sig selv kan være godt.