Vi forstår endelig, hvorfor samtlige kontoransatte synes, at frankeringsmaskiner er gode at have!

Jeg er trist over at skulle kede Jer! Der kommer akkurat nu, hvad visse piger absolut ville beskrive som et ret så kedeligt blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men det forholder sig ikke desto mindre sådan, at mine ansatte & jeg har forstået, hvor tjekket en såkaldt frankeringsmaskine er! & vi har akkurat nu truffet den beslutning, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til forretningens kontor. For akkurat 10 måneder siden etablerede jeg min forretning, & det har på ingen tid vokset sig større. Dét som jeg akkurat forklarede, har forårsaget, at gesjæften i dag sender ekstremt meget mere post end gesjæften gjorde til at starte med. Kollegaerne og jeg har anerkendt, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig mange timer. I særdeleshed i mit nystartede firma, hvor vi for nu alene er få kollegaer tilknyttet, ville det være brugbart med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen rigtig travlt. Og så er det jo virkelig åndssvagt at bruge dyrebar tid på at slikke på frimærker! Så vi er alle enige om at købe en frankeringsmaskine…

Men problemet lyder, hvilken frankeringsmaskine, firmaet skal investere penge i. Jeg har prøvet at danne mig et overblik over markedet, men jeg har absolut ej besluttet noget som helst. Jeg ser frem til, at I, skønne følgere, formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der allerbedst indfrier vores krav. Der kan findes både lokale og svenske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg er ikke i stand til at afgøre, hvor det vil være allerbedst at gå til. On top of my head ville jeg foretrække en dansk distributør, af den årsag, at det så ville være ovenud meget nemmere at snakke sammen, såfremt jeg konfronteres med repareringer. Men på samme tid mener jeg, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske firmaer. Og som just forklaret, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret virksomhed, der præcist lige skaber profit. Så af den grund er det altafgørende, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en god pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med jeres kloge rådgivning, at være i stand til at identificere en frankeringsmaskine, der lever op til begge af virksomhedens behov.