Vha. fantastisk smag samt uforglemmelige varianter er Cosmic Fog E-Liquid nemt blevet en yndlings blandt elektronisk-cigaret brugere

Det er naturligvis Cosmic Fog E-Liquid – der sælges kun én enkel e-liquid, som jeg elsker. I adskillige år har jeg brug e-cigs, og jeg har følt mig tilfreds med de utallige varianter, som opstår angående e væske. At man ikke løber tør for anderledes smage at forsøge, bliver der altid lavet nok smagsaromaer til at sikre. Ulykkeligvis forholdt det sig på den måde, at jeg efterfølgende nogle uger alligevel hver gang blev træt af en hvilken som helst smag, men jeg fandt mig selvfølgelig et par favoritter, specielt cappuccino & karamel smag. Jeg har oplevet, at her for det meste bliver noget syntetisk ved adskillige af de traditionelle aromaer, en ting som man uundgåeligt får nok af. Den moderne Cosmic Fog E-Liquid er med sikkerhed sublim – lykkeligvis har jeg i sidste ende identificeret løsningen på samtlige af mine besværligheder!

Så samtlige aspekter af aromaen bliver analyseret, er hver enkel smagsaroma fra Cosmic Fog designet af eksperter. Af den grund resulterer dette i en smagsaroma, som man jo kun vil elske. For eksempel mælk og honning, sundae is eller cola vingummi – Cosmic Fog besidder dertil de lækreste smage.

Nej tak til syntetisk æble-smag eller stærk mynte – anvendende Cosmic Fog E-Liquid har du en detaljeret samt fremragende aroma som har perfekte undertoner. Oveni at forbedre dit helbred, er Cosmic Fog E-Liquid en ting, du ej kan gå glip af, dersom du leder efter en årsag til at begynde at dampe.