Vedrørende at sende mad-ud-af-huset + at skulle bruge et par termokasser, plastkasser & en IBC palletank

Gode og robuste plastkasser der er brugbare til div. oplagning har mor her længe rendt og undværet. Desuden har jeg brug for termokasser til at fragte diverse ting i firmaet. I går fik jeg en ide om at gøre brug af en IBC palletank (www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx) med taphane, til at tage med til børnearrangementer og firmafester med læskende drikkevarer. Idag har undertegnede heldigvis kommet fordi et tilregnedeligt firma, som at der tilbyder termokasser, plastkasser samt IBC palletank hvor jeg bestilte det hele.

Termokasser har jeg planer om at gøre brug af til for ekselpel fragt af is, og til at bevare maden varm, imens jeg kører rundt. De termokasser overvejende mig bestilte har praktisk lukkemulighed og en god størrelse .

Min nyindkøbte IBC palletank opbevarer rengøringsmidler, regnvand og fødevarer. Flere som indsamle regnens vand i deres IBC palletank, men min plan er, at den tank f.eks. er fortræffelig til saftevand, mens der er børnearrangementer. Eventuelt skulle jeg egentligt lige som de folk jeg kender købe et styks IBC palletank til havens regnvandsindsamling.

Plastkasser sælges i flere bredder og længder og kasserne er gudbenåede til opbevaring og transport. Man kan eksempelvis vælge foldbare plastkasser, så de ikke optager meget plads, imens de er pakket sammen. Det er sådanne plastkasser, begejstrede mig har valgt.