Vedr. Facebook/Instagram, en tilmelding til kursus i personlig planlægning og effektivitet og prioriteter

Kender en af jer til et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg har virkelig travlt for tiden med mit arbejde og bloggen. Også lidt for travlt. Faktisk kan jeg fornemme hvordan distræte mig taber det daglige overblik, overser at prioritere hvilke ting jeg foretrækker at anvende tiden på og samtidig dratter i tidsspildere så som Instagram og Facebook. Det er så vidt jeg ved meget kendt for mange. Jeg havde på den anden side never skænket det en tanke, at kunne gøre noget ved det før jeg hørte om at man kan komme på kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder optimalt for mig.

Sammen med min moster Helen har jeg fandme fået billet til et kursus i personlig planlægning og effektivitet i fredags. Vi har behov for at blive bedre til at sige nej og vide forskellen på ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver da så godt at komme i gang med personlig planlægning – det vil jeg både ku’ gøre brug af i arbejdslivet og fritiden.

Undertegnede at tage mig tid til personlig planlægning og effektivitet. Men ved nærmere eftertanke syner det som om, at det er solid tid spenderet på at lære om personlig planlægning og være skarpere.