Ved hjælp fra havetrampoliner vil dine børn få frisk luft samt bevægelse, mens de bliver underholdt

Jeg vil gøre næsten alt for at glæde hende Pga. at hun havde fødselsdag, brugte her forleden penge på en trampolin, der var en gave til min datter. At erhverve trampoliner uden net til især små børn, synes jeg er uansvarligt. Hun er springgymnast, og hun har i lang tid godt kunnet tænke sig en stor havetrampolin, og af den årsag at hun har plaget mig i så lang tid, anskaffede jeg den til hende som fødselsdagsgave.

Jeg brugte penge på den største størrelse trampolin, som butikken havde, sådan så min datter har plads til at øve spring på trampolinen, men flere forskellige størrelser på havetrampoliner var der. Utrolig lykkelig over at have fået en havetrampolin er min datter. Hun hopper plus øver spring til gymnastik på den alle dage. Jeg har sparet sammen til min datters gave længe, og af den grund havde jeg gudskelov råd til den, men den trampolin, som jeg købte, er virkelig dyr. Dog kostede det mere at kunne få en trampolin, som havde sikkerhedsnet rundt om, men det gjorde jeg gerne, så min datter ikke kommer til at falde ned og komme til skade. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen har været og stadig er det hele værd, så jeg kan godt foreslå den til andre fædre foruden mødre, hvis børn gerne vil have en trampolin. Desuden har hun haft mange venner plus veninder på besøg, der har prøvet den, plus min datter samt hendes venner har det yderst sjovt sammen, idet de hopper.