Ved at udskifte en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, kan du få en friskere smagsoplevelse

Det anses som værende besværligt at opdage, hvilken form for teknologi du bør benytte, hvis du præcis er begyndt på at benytte el-cigs, pga. at der findes temmelig meget at beslutte sig for. Der eksisterer dertil utallige brændere, clearomizere & opladere – i tillæg til at du kan bestille utallige brands af el-cigs samt flere 100 smage til din e-juice! Clearomizere karakteriseres som et mundstykke plus en atomizer samlet: det bliver denne, som omdanner e-juicen til vanddamp, idet du benytter din elcigaret. Her findes en del forskellige clearomizere, dog nogle af de mest købte er en ce4 & en ce5 clearomizer.

En ce4 clearomizer er en perfekt clearomizer til dig, som lige er startet med at anvende elcigs. En ce4 clearomizer bliver af den årsag tit også det, som du finder i en startpakke. En ce4 clearomizer er i stand til at indeholde 1,6mL ejuice, så den hører til de mindre på markedet. ce4 clearomizeren holder 1-to uger ved normal benyttelse, så din ce4 clearomizer skal egentlig udskiftes ganske tit. I kontrast til en ce5 clearomizer, har man ej mulighed for at fornye brænderen i en ce4 clearomizer, så man bliver på grund af dette tvunget til at købe en helt ny, i det tilfælde at den bliver for slidt. En ce5 clearomizer kan indeholde 2mL ejuice, samt med denne clearomizer kan man hurtigt udskifte brænderen efter syv til fjorten dages benyttelse. En ce5 clearomizer resulterer tit i en federe aroma i forhold til en ce4’er, på grund af at brænderen er placeret i bunden og derfor konstant tilføres evæske.

I det tilfælde at du lige er begyndt med elcigaretter, kan du med gevinst købe en ce4 clearomizer, til den dag du er klar til det mere seriøse, for det forekommer sig logisk nok en smule mere kosteligt med en ce5 clearomizer.