Uovertruffen vandkunst som fx en fontæne er en fordelagtig investering

Da min virksomhed for nylig fik bygget et splinternyt domicil, besluttede vi os for at tænke ud af boksen og få etableret nogle flotte rammer med nytænkende vandkunst såvel inde som uden for. Der var ikke desto mindre talrige idéer. Som følge heraf var det udslagsgivende for os at ansætte en entreprenør, som ikke blot var i stand til at lave et springvand. Det var tillige væsentligt for mit firma, at den valgte virksomhed ikke blot konstruerede uoriginalt vandplaskeri.

Efter at jeg har set det færdige resultat må jeg sige, at det er ikke mindre end unikt. Vi har nu fået et flot spejlbassin med lys i ankomsthallen, som blev til som et resultat af professionel rådgivning såvel som en projektering, der blev ført ud i livet til tiden. Ydermere er spejbassinet designet i etager, så bassinet går hele vejen op igennem bygningen til 3. etage. Kort sagt; et mesterværk af et spejlbassin, der uden tvivl vil få læssevis af rosende ord fra udefrakommende.

Uden for indgangen har vi også fået unik vandkunst for alle pengene. Her har vi nemlig fået et interaktivt springvand, der er lavet til at ændre sig efter områdets bevægelser. I springvandets centrum er der opsat en fontæne, som der matcher de stilfulde linjer i hovedsædets arkitektur helt perfekt. Såfremt I også vil have et spejlbassin eller evt. en anden type vandkunst i en klasse for sig, kan vi af den grund helt sikkert lægge et godt ord ind for vores vandtekniske leverandør.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>