Undertegnede kender ik særligt meget til spraying system, el sprøjtepistol, autojet og forstøver spray

Husbonden påbegynder i arbejde i en virksomhed, der forhandler spraying system, el sprøjtepistol » mt-spray.dk/sproejtepistoler,, forstøver spray » mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse, og autojet {mt-spray.dk/leverandoerer/autojet}. Hvad er det funderer nogle af jer nok, hvilket desuden blev mit indledende svar. Personligt så aner undertegnede sørme ikk hvordan el sprøtjepistol, autojet og spraying system skal anvendes. Og i min verden er et stk forstøver spray en dims man bruger til forstøvelse af mine roser i vinduet og på altanen :) . Om et par dage når manden kommer retur efter den indledende arbejdsdag, har jeg nok mere kunnen.

Autojet er vidst nok et spraying system, specielt lavet til produktionsvirksomhedens behov. Denne slags spraying system kan både have dyser, rør og pumper, og min gemal skal til at hjælpe med at vedligeholde og installere virksomhedens Autojet spraying system. Og el sprøjtepistol er så vidt jeg har forstået til at sprøjtemale, coate medicin eller ting eller til rengøring og desinfektion. Det er vidst især fabrikker og industrien og sådan nogle virksomheder, der benytter den. Som undertegnede har forstået det.

Spændende kommer det til at blive hvorvidt undertegnede kan følge med i samtalen, når min gemal kommer hjem fra sine indlende dage på jobbet. Måske fortæller han mig om hvad en el sprøjtepistol bruges til og omkring sådan noget autojet spraying system, forstøver spray som at der ikke er til altanblomster. Jeg er sikker på jobbet er rigtig godt.

Så bedre at kunne interessere mig for gemalens opgaver så har undertegnede læst lidt vedrørende autojet, forstøver spray, el sprøjtepistol og spraying system. Selv arbejder jeg som sygeplejerske, og Dave hører om sygdomme for at kunne fatte mit arbejde.