Undertegnede har efter lidt for mange dage manden retur her efter at han har været på kylteknisk utbildning/ac kurs

Min mand har over længere tid haft brug for en ac certifiering fordi han arbejder prof. med køleteknik og aircondition og den slags. Jeg var jeg lidt bange for fremtiden i at skulle være absolut alene i først tre dage og så 2 nætter med Lona , der i dag er elleve uger. Det har været hårdt, men til min redning har sviger mor Janni kommet her fordi og haft middagsmad og desuden hjulpet mig lidt, når jeg har kunnet bruge at slappe af eller få handlet ind. Jeg kan virkelig nyde at jeg har et totalt super venskab med din svigermekanik, mens din anden halvdel er på rejse på ac utbildning .

Det været nogle seje nætter her på det sidste. Min værre halvdel har til at starte med været af sted på weekendtur med gutterne, og så var han blot herhjemme en enkelt dag før han fór afsted på kylteknisk utbildning - http://eduterm.se/kmo/, hvilket er en omgang svensk efteruddannelse hvilket pådrager ham et stk ac certifiering.

Jeg forsøger at holde mig orienteret om Asgers job. Nu hvor han er hjemme fra kylteknisk utbildning/ac certifiering kan jeg opfange, at manden har haft om at efterleve kyoto-aftalen, lært mere om systemer til varmepumper samt hvordan du klarer bøvl med driften. Al den viden vurderer jeg er virkelig godt gjort af et kort ac certifiering/kylteknisk utbildning som kun er på 3 til 5 hverdage. Så det bliver rigtig fordelagtigt for ham – samt vores indtægt – at han gik på det ac utbildning . Dog er jeg sørme samtidig begejstret for at have manden med (fin ac certifiering tilbage I den lille familie igen. .