Underholdning og dagdrømme med Grimas ansigtsmaling

Familiens poder, som begge to går i fritter har fået et flip med sådan noget ansigtsmaling. Faktisk mente jeg at ansigtsmaling var mere noget der var populært hos noget børnehavebørn, og poderne har da begge 2 hadt fingrene i det til karneval ovre på torvet. Men i øjeblikket er det her ansigtsmaling sørme gået rent ind hos begge to.

Filippa og Louis sandelig fortsat med herhjemme. Holder vi ikke styr på ungerne, så er de kreative med ansigtsmaling Grimas , dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240, da ud og dag ind. Skønt og fantasifuldt, men ind imellem også ganske upraktisk. Den store pige kan godt styre det, medens den lille glemmer at han er malet og får den tværet ud ofte.

Min mand og jeg har erhvervet os det der ansigtsmaling Grimas , så de kan bruge det i weekenden. Så søndag, hvor vi sov halvlænge, stod krapylerne op på listefødder, spiste Havrefras og startede med at doodle med deres ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det efterhånden. Så børnene tog da liige ind om slikforretningen og legetøjsbutikken med ansigtsmaling der lignede puslespil & farlig tiger. Nutty børn. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.