Trampoliner i divergerende størrelser

Den anden dag anskaffede jeg en havetrampolin - http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html, , som var en gave til min datter, af den årsag at det var hendes fødselsdag. Hun går til springgymnastik og har længe godt kunnet tænke sig en stor trampolin, og på grund af at hun så godt kunne tænke sig den, brugte jeg penge på den til hende. Jeg gør alting for at gøre min datter glad.

Der var trampoliner - http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, i flere divergerende størrelser, og jeg brugte penge på den største størrelse trampolin, som de havde, så min datter har plads til at øve spring på trampolinen. Den havetrampolin, som jeg brugte penge på, er virkelig dyr, dog har jeg sparet op til hendes fødselsdagsgave i noget tid, så jeg havde gudskelov råd til trampolinen. Dog kostede det mere at kunne få en trampolin med net omkring, men det gjorde jeg da gerne, så hun ej vil skvatte af og slå sig. Efter min mening er trampoliner uden sikkerhedsnet ubetænksomt at erhverve til børn, især yngre børn. Utrolig glad over sin nye havetrampolin er min datter. Faktisk hopper hun & øver spring til gymnastik på den alle dage. Rigelige veninder har hun derudover haft på besøg, som har hoppet på trampolinen, og de har det særdeles sjovt, når de hopper sammen. Jeg synes helt klart, at trampolinen har været og stadig er alle pengene værd, så jeg kan godt anbefale den til andre mødre plus fædre, hvis børn godt kunne tænke sig en trampolin i gave.