Tiptop bådferie her efter sejlerskole, speedbådskørekort og duelighedsprøve

Vandglade mig har gået på sejlerskole [http://www.dksp.dk/sejlerskole], og jeg har fået tilfredsstillet alle forventninger. Min duelighedsprøve [http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove] klarede jeg i april måned, og en måned efter prøven drog jeg og veninden på sommerferie med mit speedbådskørekort [http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort]. Mia og jeg rejste til Mallorca og der sejlede vi afsted i en meget fed speedbåd og har haft en virkelig dejlig rejseoplevelse. Så tænker du på duelighedsprøve, speedbådskørekort og sejlerskole, så afsted med jer.

Undervejs på ferien havde jeg virkelig en oplevelse af at være godt rustet fra min sejlerskole undervisning. Folkene på min sejlerskole virkede rigtig habile, og jeg lærte mange fornuftige ting til den afsluttende duelighedsprøve. Jeg er sikker på, dét at jeg uden den mindste tvivl får gjort brug af mit speedbådskørekort tit og ofte fremover. Så tøv ikke med at opstarte på sejlerskole og tage duelighedsprøve, hvis du foretrækker sejlture.

Min undervisning på sejlerskole slog alle forhåbninger. Professionelle instruktører, ganske professionel ånd og stemning da jeg skulle til min duelighedsprøve og så det, at jeg kunne gøre brug af mit nyerhvervede speedbådskørekort så få dage efter min sejlerskole. Suverænt.