Tanker om efterskole klaver, om at være lidt anderledes, efterskole klassisk musik og efterskole sang

Gavesyge mig går før tid og påtænker upcoming gaveønsker på trods af at jeg givetvis er ganske hurtigt ude og grunder over upcoming gaveønsker…

Mit brugte glattejern - http://www.cleanskin.dk/products/smart-elektrisk-harborste, /fladjern - http://www.cleanskin.dk/collections/elektronik, funker temmelig dårligt. Det bliver ikk varmt nok trods det er evigheder om at varme op. Så et fint og nyt glattejern/fladjern skal absolut på årets ønskeseddel. Jeg får det nok af min mor. For mor rapser ind imellem det der er mit glattejern/fladjern så hun forstår, at det er ganske ringe. På den baggrundt tager jeg vidst lidt for givet, mor donerer jeg og hende et smart glattejern/fladjern, for det er jo også anvendeligt for hende.

Småforfængelige mig eftertragter et stk friskt glattejern/fladjern, så jeg har mulighed for at fikse mine mange dumme snoninger i håret. Min tanke er tillige, at skal ønske noget lækkert hudpleje - http://www.cleanskin.dk/collections/hudpleje, . Lille mig bruger bare forskellige almene produkter til hudpleje i øjeblikket, foretrækker jeg at opstartepåbegynde med at bruge nogle mere effektive produkter til hudpleje. Lige pludselig skal folk på min alder begynde at beskytte huden, og jeg har spekuleret på hudpleje med sådan noget A vitaminer.at . Jeg skal måske starte med at benytte creme til øjnene inden længe. Snart vil jeg gerne starte på en smule fornuftigt hudpleje, der skal virke og holde, deres anprisninger.