Svanger og ønske om at blive fuldt ekstra ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Jeg er med bebs i maven men det har været et ustadigt forløb, og derfor planlægger jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra ultralydsscanninger. Siden min mand og jeg undlod spiralen tog det mere end to år hvor vi oplevede barnløshed, og vores praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at visitere os til speciallæge klinik Fyn til behandling. Da søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede bl. Andet gynækolog Niels Lund som har praksisklinik i nabolaget, hvor vi har hus i Middelfart.

Jeg blev gravid og alle uroen om ægløsning og sædkvalitet forsvandt en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte ikke at lade os slå helt omkuld, men der var en tid, præget af tristhed og smerte som følge af det tabte lille barn, som Sebastian og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er jeg så gravid igen. Lægen synes, at der skal holdes særligt øje med mig, så min læge visiterer mig direkte til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv ledt den gamle telefonbog hvor vi igen har bidt mærke i bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en speciallægeklinik som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt yderligere ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og lægerne kan gribe ind, skulle der sker komplikationer også denne gang. vi er sikre på at sådan en tilføjet ro bare i sig selv er positivt for bebsen.