Stor-shopping sammen med min bror af iphone glas/iphone 5 glas og iphone 4 skærm restauration

Jeg og min storebror havde over noget tid begge gået rundt og haft brug for hhv. iphone glas 5/iphone glas til min bror samt en omgang istandsættelse af iphone 4 skærm til min plus et par kabler. Mobilen røg ud af hænderne på mig for nogle dage siden, i mens jeg fotograferede. Adskillige gange har undertegnede tabt telefonen herhjemme uden skrammer, men her forsiden klarede undertegnedes iphone 4 skærm den ikk faldet. Pokkers.

Det er til jeres information meget dyr, med den slags iphone glas restaurering. Jeg har nogenlunde planlagt, i fald undertegnede blot skulle erhverve mig et stk ny telefon med nyt og fint og ikke træt iphone 5 glas. Men jeg har ik rigtig formuen til liige at købe en spritny og er pjattet med min gamle iphone 4. Derfor er en iphone 4 skærm reparation nu det bedste valg for mig.

Min bror Ulriks iphone glas virker i dag som det skal. Men som følge af den lille ulykke påtænker herren iphone 5 glas der har robust panzereffekt, så han kan omgå samme uheld som med min iphone 4 skærm. Det havde været praktisk såfremt jeg bare havde fået mig panser iphone glas inden jeg tabte mobiltelefonen. Efter uheldet vil jeg blot fornøje mig over at min bror tilvælger iphone 5 glas til telefonen – og takker for min anbefaling ved at foreslå en middag til sin søster.