Stor begejstring for opgaven med underholdning til børnefødselsdag, musik til bryllup eller mobildiskotek

Mine bestillinger er der ganske meget gang i her og nu. Jeg står over for både at reservere underholdning til børnefødselsdag til et styks 8-årig pige og booke musik til bryllup – måske et mobildiskotek. Det giver ro at have mange opgaver.

Jeg gennemtænker virkelig at fuldkommengøre musikanterne med et styks mobildiskotek til musik til bryllup. Fordi der til festen kommer adskillige unge gæster i aldersgruppen 18 til 25 somre på samme tid findes der en stor del der har rundet de firs, og jeg ved at de to aldersgrupper ik altid virker til at forene musikmæssigt men ind i billedet kommer mobildiskotek. De yngste kunne bruge et mobildiskotek til at nyde de nyeste dancehits, mens musik til bryllup mere traditionelt er eksempelvis swing eller jazz eller f.eks Himmelhunden & Kim Larsen. Det er ikk uigenkandeligt obligatorisk med sådan er mobildiskotek der kan være tillæg til musik til bryllup, i fald at de yngste har en glæde for 1950-er populærmusik og/eller Kim Larsen fra 1970’erne. Andre gange har undertegnede altså oplevet at have dejlige erfaringer hvor jeg har knyttet mobildiskotek med mere klassisk musik til bryllup.

At planlægge underholdning til børnefødselsdag er ofte en skæg tjans. Det er Karen-Louise der har fødselsdag og frøkenen har et ønske om underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være meget begejstret for Disney-frozen og i fritiden løber hun i skøjtehal. Så noget underholdning til børnefødselsdag er inkluderer is som tema er jo praktisk. Skulpturer i is, snemænd eller måske en sangerinde, der vil synge Let it go-sangen. en skøjteprinsesse eller at få sat Elsa-fletninger. Udkast til valg af underholdning til børnefødselsdag mangler ik.