Stemning i haven med hynder til havestole, dækstol og hyndeboks samt de nye havestole

Husets havestole må siges at være trætte og ældgamle og jeg vurderer, at der med de stole også skal finde nye hynder til havestole. Mit førstkommende opkøb er en masse til terrassen som fx hyndeboks, en dækstol, et par havestole + hynder til havestole.

Vi savner nogle nye sæt havestole, så vi og vennerne for alvor kan nyde velsmagende måltider udendørs. De havestole vi har nu er blot de halvdårlige i plastik, men efterhånden har vi penge til at købe os lidt mere lækre og holdbare havestole. På samme tid kunne jeg godt tænke mig en rar teak dækstol, hvor jeg kan hænge ud og læse mine boligblade og nyde tilværelsen. Et eksempel på hverdagsluksus.

Sådan en hyndeboks er kanske ikke noget vi nødvendigvis skal have. Det tænker ham derhjemme. Haha. Men jeg tænker absolut, at ham min kæreste vil glæde sig over en fiks hyndeboks der kan rumme vores spritnye hynder til havestole, så han ikke skal trisse rundt med hynder til havestole imellem terrassen og bryggerset. Når vi skal pakke sammen er det en enkel løsning at have en hyndeboks.

Har nogle af jer som mig kig på en dækstol, en hyndeboks eller hynder til havestole? Vi glæder os helt bestemt til at få pyntet vores udendørs siddeområde og nyde at sidde godt i nye træ havestole sammenlignet med de gamle stole, som fulgte med huset.