Stå stærkere, hvis du starter op på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Er Hf Fyn (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus), Fyns hf-kursus eller Hf Odense noget for dig

Uanset hvad for nogle drømme for dit fremtidige job, du tænker over, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de faktisk for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Måske ved du allerede, hvad du vil arbejde med. Det er en mulighed, at du håber på at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går målrettet efter en samfundsfaglig uddannelse på et af landets universiteter.

Ved du ikkrigtig, hvad du vil arbejde med senere hen? Det vidste jeg heller ik, da jeg begyndte. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver adgang til ekstra tid til at komme på rette vej. Det giver lige lidt ro på.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Opfyld dine drømme for fremtiden

Går du ud af 9. klasse til foråret, og ønsker du at opnå en HF på Fyn med vildt mange fag at vælge mellem? Når du læser din Hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, kan du vælge HF’en til lige præcis den studieretning, som du drømmer om! Jeg er glad for den beslutning.

Som noget ekstra, udover den klassiske Hf , hvor der er valgfag på a, b og c, tilbyder de på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn samtidig linjerne: Sproglig HF, politilinjen, Pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er sørme skræddersyede så de kan berede dig på den pågældende uddannelse.

Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn adgangskrav

Har du lyst til at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en række adgangskrav. Bliver du færdig med folkeren til sommer, skal dine lærere beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en hf. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf-en hos Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn. Det skulle jeg faktisk overhovedet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af folkeskolen for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så tester dine faglige og personlige kompetencer.

Det er testene værd at begynde på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense