Spritnyt prægtigt ståltag fra Quadro tag

Kan I huske hvordan jeg for noget tid siden tænkte over hvorvidt, at min mand og mig skulle til at erhverve os spritnyt ståltag? Montering af tag er jo tit dyrt og besværligt, og både ham og jeg ventede at vi skulle bruge en hel del penge på fornyelsen af taget. På den baggrund har mig og min mand været slemme til at udsætte arbejdet en smule, men så skete der dét at min moster forklarede om quadro by icopal » http://tagspecialist.dk/staaltag/quadro-by-icopal,/quadro tag. Jeg havde ik haft kendskab til quadro tag tidligere, men Maja hørte om det i en udsendelse i tv, hvor der blev monteret quadro by icopal tag overraskende lynhurtigt til en pris du kan komme i nærheden af. Sådan et tip har virkelig rykket.

Dengang da husbonden og mig skulle begynde, researchede mig og husbonden info om quadro tag og quadro by icopal og han udvalgte et firma med montører, der var søde at snakke med, meget kompetente samt kunne starte allerede den næste uge. TAgspecialisterne har påsat hele det nye quadro tag direkte på murermestervillaens slidte gamle tag, så manden og jeg ikke skulle punge ud for for at fjerne det inden. Desuden over husets besværlige vindueskarnat på kontoret er quadro by icopal taget virkelig briliant.

Vi er absolut meget begejstrede for det quadro tag. Tagkonstruktioner synes sikkert ikk så spændende, men altså det nye tag har virkelig gjort underværker for boligen. Jeg besluttede os for quadro tag i i den matte sorte variant hvilket pynter absolut voldsomt. Helt ubeskriveligt. I lørdags havde vi et vennepar på besøg der var virkelig benovede over, det flotte tag husbonden og jeg har fået ud af det fopr investeringen. Parcelhusets quadro tag matcher virkelig tydeligt til hjemmets røde nuance, og murermestervillaen ser temmelig royal ud hehe.