Sørg for at have en KMO godkendelse sikret, når du kaster dig ud i branchen

Som forhandler eller reperatør bliver det nødvendigt, at du kan udstråle troværdighed og ekspertise hos kunderne. De har brug for at vide, at du har helt styr på hvad du laver, samt at kunden ender med et anlæg, der bliver hundrede procent perfekt. At kvaliteten er i orden samt at håndteringen af kølemidlerne forbliver i høj kvalitet, viser du et anerkendt certifikat på, når du tager en KMO godkendelse i kølemidler. Tilmed betyder det, at du er klar over eksisterende reglementer.

Her findes 2 former for KMO godkendelser. Hvilket område, du arbejder indenfor bestemmer, hvilken KMO godkendelse du har behov for. Et to-døgns uddannelsesforløb skal du tage, i den situation, at du skal arbejde med små aircondition anlæg, som sidder i biler. Stor ekspertise omkring produktets sammensætning samt princip, plus vejledning til rigtig & langvarende drift vil du opnå med dette kursus. En mere langvarig KMO godkendelse, hele 9 døgn, bør du have, idet du i stedet er i branchen med mere velvoksne uflytbare maskiner. Ekspert på området, er du til slut.

Et diplom på beståelse bliver udleveret, da begge former for KMO godkendelse sluttes af med eksaminering. Beviset vil automatisk give tilladelse til at reparere køleanlæg plus kan derudover hæve din kundskab overfor kunder. Med hjælp af en KMO godkendelse vil du dermed få stor kendskab til køleanlæg, stor insigt i branchen og tilfredse og tilbagevendende kunder.