Reparation af stenslag kan blive en stor omkostning til din bil

De fleste er vidende om, hvor omkostningsfuldt det er at have en dyt! Der skal faktisk ej udelukkende punges ud til forbruget af benzin, som skal genoptankes i ny og næ: der forekommer jo ligeledes udgiftsposter som f.eks. forsikringer.

De ovennævnte udgiftsposter kan de fleste budgettere med, men der eksisterer også nogle ”uforudsete udgiftsposter”, som i hast kan sprænge bilindehaverens planlagte budget! Det er jo faktisk ej ubetydelige beløb, der kræves. Til denne type omkostninger hører ting som reparation af stenslag {http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/}, der oftest betyder udskiftning af bilruder {http://autoruder.dk/udskiftning-af-bilruder/}. Det betyder, at bilruden ved reparation af forrude {http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/} faktisk må borttages fuldkomment & i stedet remplaceres af noget fabriksnyt.

Udskiftning af bilruder som følge af eksempelvis reparation af stenslag & reparation af forrude, konstituerer en fandens udgiftspost, som ikke kan forhindres. Jævnligst er det jo nemlig ikke bilførerens skyld, at forruden ramponeres af f.eks. et stenslag! Skaden kan i princippet skyldes for eksempel en lille småsten, som oprinder fra en bil foran. Præcist af den her nævnte ræson prøver adskillige bilister altid at undgå at køre bag ved en lastbil. De fleste vil nemlig gerne undgå at måtte afholde udgiften til en reparation af forrude…