Rejseglade mig drømmer lidt om luksus busture til vinrejser Toscana som en del af kulturrejser Toscana

Kulturrejser Toscana har de seneste måneder pladret om i flere uger. Idag har min mor & en veninde købt billet til en af de dejlige vinrejser Toscana og helt ærligt er rejseglade mig lidt misundelig. Charter- og pakkerejser har jeg ik været på før og derfor har jeg ikke rejst på kulturrejser Toscana, men den slags vinrejser Toscana lyder mega hyggeligt.

Min mor & hendes gode veninde Tanja rejser på deres kulturrejser Toscana rundt og får set det meste af området. Madammerne skal både til gamle landsbyer og til Firenze for at shoppe. Det er også sådan en af de kulturrejser Toscanamed tid til udflugter uden planer, og ik hele tiden skal noget bestemt. Det ville jeg godt kunne håndtere. eventyrlystne mig er kanske nået den aldersgruppe, hvor jeg er i forbrugergruppen for kulturrejser Toscana..

På kulturrejser Toscana rejser mutti rundt i lidt over en uge. Momse glæder sig til vinrejser Toscana – uden at skulle blive enige om, hvem der kører bilen. For noget tid siden tog Henrik og jeg på vinsmagningsrejse i Frankrig og det var ind imellem noget bøvl med, at en af os skulle køre. Dér er kultur- og vinrejser Toscana med chauffør en hel del nemmere. Haha.