Profil brædder i loftet er yndigt og billigt

Går du og tænker på at få tag over hovedet på din terrasse ved brug af et loft i flotte profil brædder? Men er du i tvivl om, om din terrasse faktisk skal repareres med splinternye terrassebrædder eller eventuelt tilmed helt udskiftes? Og ville det ikke dertil være rart med et helt nyt havehegn?

Hvis der er begyndelse til råddenskab på din terrasse, kan det godt betale sig at istandgøre den, før der kommer endnu værre skader. Ved sådanne tilfælde vil nye terrassebrædder være et fordelagtigt køb, for idet dine terrassebrædder bliver rådne og belagt med alger, kan det være vanskeligt at gøre dem gode igen. Betydeligt er det også, at terrassen har et ordentligt loft, fx et loft af profil brædder, i den såkaldte udestue, på grund af at det har en stor betydning for sikkerheden. Vil du gerne fuldende værket, burde du købe et nyt havehegn i den samme flotte træsort.

Hvis du overvejer at købe et loft af skønne profil brædder, en terrasse med splinternye terrassebrædder eller et nyt havehegn, så skaf det snart, før varmen kommer. Et væld af forskellige slags træsorter til terrassebrædderne findes der. F.eks. kan du få lærk, komposit samt trykimprægneret træ. Det fordelagtige ved træ i loftet er, at det er billigt, og så er det herudover let at gøre det ”nyt” igen, når man maler det. Det samme gælder for hegnet, der har en god indvirkning, når det er i samme stil som huset.