På femten år er We Vibe blevet helt igennem normalt!

Sociologer er ikke et sekund i tvivl om, at vores kultur og sociale liv ik’ er sammenlignligt med kæreste forhold. Vi har alt for travlt med diverse gøremål til, at der er tid til kys og kram når hverdagen indtræder. & som konsekvens af det udsagn er der virkelig mange forhold, der ikke ”klarer sig igennem vinteren”. Jeg tror, at den letteste løsning på denne problemstilling er kys og kram. At man prioriterer at sætte tid af til at være sammen som par. Jeg ønsker derfor at iværksætte en lille biks, der skal forhandle voksenlegetøj som for eksempel we vibe (www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html), en penispumpe (www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html) og tenga (www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html). Min tanke er, at produkter såsom we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe adskillige par til at opdage hinanden på ny, & derved forbygge, at de slutter deres forhold. For jeg synes, at det er så skide hjerteskærende, at antallet af skilsmisser er så høj i dag. Jeg er romantiker med stort R og tror på ”the one and only”. & jeg er overbevist om, at det er de små ting i dagligdagen, der skaber en kolossal forskel…

Jeg har også selv været involveret i et parforhold i 17 år. Så jeg begriber udmærket at man oplever, at forelskelsens molekyler fordufter & hverdagens virkeligheder tager over. Men jeg anerkender også, at man som par aktivt kan gøre en hel del selv for at bringe kærlighedslivet tilbage. Dét kan man for eks. gøre ved sex legetøj som for eks. we vibe, en penispumpe samt tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er udelukkende enkelte eks. på sexlegetøj, der eksisterer overdrevent mange forskellige varer! Det mest betydningsfulde er, at man sammen spenderer knaster på præcis dét, man bare ved, vil passe godt til en. Mit højeste ønske er at indrette min lille biks sådan, at besøget alene er en oplevelse… Min idé er, at man kan komme på besøg sammen i butikken, og nyde en aften sammen som ægtepar. Oplevelsen skal på den måde være med til at bringe ægtepar tættere sammen. For jeg tror helt bestemt, at selv en umiddelbar simpel ting kan skabe en koloenorm forskel.