Opnå det ultimative lysniveau i dit hus anvendende holdbare trægulve samt et holdbart gardin

Nogle Gulvtæpper har jeg tænkt på at få, og jeg vil for resten yderligere snart ud at få et spritnyt trægulve , www.jemtex.dk/traegulve.html, . Af den grund at det står godt i kontrast ift. min særdeles lyse stue, vil jeg derforuden gerne have mørke trægulve. Jeg erhverver sikkert mørke trægulve, grundet at det er særdeles fint. Dog kan jeg ej blive enig med mig selv om, hvorvidt jeg skal bruge penge på trægulve produceret af eg, fyr, gran, ahorn, ask, birk el. bøg.

På grund af at du kan købe en hel del forskellige typer, skal jeg for resten finde ud af, hvilken en form for gardin , www.jemtex.dk/gardin, som jeg skal købe. Grundet at det gamle rullegardin , www.jemtex.dk/rullegardin, er ret ødelagt, skal jeg have et helt nyt gardin. At anskaffe et helt nyt gardin kan jeg ikke vente med.

Jeg håber, at sælgeren i forretningen tilmed vil give mig noget hjælp med valgprocessen. Jeg tager derudover min veninde med, da hun ved meget mere om det, end jeg gør.

Yderligere kan jeg ikke finde ud af, hvilket et gardin der er bedst. Jeg får formodentlig et rullegardin, men jeg vil spørge en sælger til råds, når jeg alligevel er ude for at erhverve trægulve. Ligeledes mener jeg, et mørkt gardin er rigtig flot. Jeg kan ikke vente med at få mit nye gardin såvel som mine flotte splinternye trægulve.