Omhandlende fraværsregistrering, tidsregistrering og studietid

I dag er jeg ikke en kvinde der gør noget umoralsk, men det er sket med fraværsregistrering dengang jeg var på RUC. I min studietid virkede timeregistrering ved at vi skulle sende sedler gennem rummet, og så afkrydsede de, der var kommet sit navn/studienummer for ikke at få fraværsregistrering. Jeg har dér mere end et par gange noteret de andre i gruppen, hvis de ik havde mulighed for at komme til en gang undervisning.

Timeregistrering og fraværsregistrering er ligeledes nødvendigt, på den arbejdsplads jeg besidder nu. Fraværsregistreringen er hvor jeg arbejder nu effektiviseret og super digi-digi siden mine sidste erfaringer og timeregistreringen er ik en proces der forstyrrer eller tager tid i arbejdsdagen. Tidsregistreringen kører uden fejlindtasninger og hvor lønnen altid er ulastelig. Den moderne tidsregistrering som vi kender det har jeg klart et positivt indtryk af.

Umiddelbart efter bagefter gym jobbede jeg et sted, hvor vi løbende skulle gøre timeregistrering. Tanken var ikke fraværsregistrering men tanken var at holde styr på os medarbejderes tid på arbejdet nøje. En temmelig praktisk ting, som gav os en præcis månedsløn.