Ombygning samt high tech energimåler i mit hjem

Fornyelse af boligkvarterer + andre former for renoveringer omspænder også foreningen, jeg bor i. Arbejdet her inkluderer naturligvis de almindelige locations som toilet/bad og køkken samt fx andre faldstammer. Men også ved energisiden, ændres der noget. Jeg har for eksempel fået opsat en mere avanceret energimåler inden for i hjemmet, og det gør såvel energi aflæsning som det personlige og fælles varmeregnskab langt simplere. Min nye energimåler, jeg fik, hedder nærmere bestemt ultralydsmåler. Og der er så mange fordele ved denne. Da den har bemærkelsesværdig målepræcision, foruden at den er lavet med flere connection tasks. Energimåleren har vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på udvalgte datoer af lejlighedens måler. Men, jeg ved det ikke, idet jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den tidligere model. Men selv er jeg ikke informeret, om den her er så prof, at mit energiselskab er i stand til at lave varmeaflæsningen fra et centralt sted. I hvert fald vil det være centralt at få aflæsningen. For denne aflæsning må jeg anvende til det eget varmeregnskab, og dertil skal boligforeningen derudover anvende tallene, for så laver de et kollektivt varmeregnskab som inkluderer beregning af, hvor mange penge vi henholdsvis skal punge ud med at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og særligt af denne grund er undertegnede vild med den forbedrede måler, for dermed ved jeg, at det hver gang er en virkelig præcis aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>