Om manglende viden om PLC, servodrive og CNC, datesnak og forkortelser

Min nuværende fyr har arbejde PLC - http://www.proconsult.as/butik-komponentsalg/plc, , servodrive (http://www.proconsult.as/motorstyringer-reparation/mitsubishi-motorstyringer) og CNC - http://www.proconsult.as/service/cnc-service, . Tænker jer læsere ligesom mig, hvad dælen er CNC, servodrive og PLCsom jeg reagerede, den dag daten berettede om hans job først.

Servodrive havde jeg ikke hørt om tidligere. Servo er noget i bilmotorer, men servodrive siger mig ikke noget. CNC well. Det lyder en smule lige som en nyhedskanal. Du ved CNN og CNC kunne være konkurrerende nyhedsstationer, ikk? CNC kunne også være computerstyrede natugler i Carlistle. Hehe. Og PLC erindrer mig om PVC, som helst ik må benyttes i eksempelvis regntøj og gummistøvler, fordi stoffer kan være sundhedsskadeligt og dampe dårlige kemi. Men PLC har jeg ikk hørt om før. Hvad med jer? PLC for palæstinensiske lions eller lækatte club, som kunne være noget ishockey eller basket eller people lamb computer.

Min date og jeg snakker faktisk sjældent omkring job og opgaver, når vi hænger ud. Mig og ham foretrækker at sætte fokus på på film, god mad og politik. Så jeg bliver ikke klogere på servodrive, CNC og PLC, så så fremt I læsere gerne høre yderligere om CNC, PLC og servodrive, så det er ikke undertegnede I skal spørge, såfremt du vil lære om CNC, servodrive og PLC.