Om chokoladekarameller, firmagaver og fudge

Dette år køber jeg firmagaver - karamelleriet.com/item/firmagaver, hos mit nye job. Undertegnede har jo kun været office assistant 5-6 uger og jeg kender ikke kollegernes tilbøjeligheder så godt. Men jeg forstår, at de fleste er virkelig nogle sukkergrise, og chokoladekarameller, lakrids og fudge {karamelleriet.com/item/fudge} plejer at er anerkendt på kontoret. Især chokoladekarameller og fudge bliver ganske ofte medbragt til særlige lejligheder, ligesom jeg har lagt mærke til, hvordan karameller og god lakrids tillige er en ting, kollegerne donerer hinanden i nissegaver. Så synes I ik at firmagaver fyldt med fudge og chokoladekarameller vil blive skattet.

Jeg fandt en online butik, som blandt andet sælger fudge der smager af chokolade, lakrids og klassisk vanilje. Og så forhandler de tillige chokoladekarameller plus varianter med salmiak eller sød lakrids, mint eller sæson chokoladekarameller med kaneltvist. Priserne er helt reelle, og så sælger de imponerende gaveæsker der dutter godt til at give som firmagaver på kontoret.

At kunne sætte tænderne i firmagaver er absolut noget der glæder. Det siger min baggrund. Tidligere har jeg jobbet på arbejdspladser, hvor kollegerne og mig i gave fik Bodum kander og krus eller fine Georg Jensen ting. Men hvis det sker at der bliver givet chokoladekarameller, pestoer, fudge eller øl i firmagaver, så er medarbejderne gladere for gaven. Der er selvsagt undtagelser, men generelt savner folk i 30′erne og 40′erne overhovedet ikke yderligere krus, kander eller duge, mens det altid er værdsat med firmagaver proppet med sukkervarer.