Om at benytte vores udlejede gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver fra Caterpillar til husbygning

Jeg + gemalen får jo konstruere dugfrisk etplansvilla og hermed anvendes der Caterpillar gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver. Du gør brug af en Caterpillar gummihjulslæsser til at læsse og håndtere byggemateriale og jord, og en gravemaskine med rendegraver kan grave, læsse og losse og er let at rykke..

Heldigvis har byggefirmaet temmelig nøjagtigt kontrol over, hvad byggearbejderne skal benytte af Caterpillar gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser. Byggevirksomheden ejer selv de påkrævede læsse- og gravemaskiner og jeg og min ægtefælle spenderer ik penge på leje af en rendegraver, gravemaskine eller Caterpillar gummihjulslæsse, vi ikke får gjort brug af.

Byggeriets tungeste job med gravemaskine, Caterpillar rendegraver og gummihjulslæsser er inden for nogle uger afsluttet og derefter kan gemalen og jeg deltage mere på pladsen og være med i processen. Når jobbet med Caterpillar gummihjulslæsser og rendegraver gravemaskine er endt kommer det kommende fase til at blive at anlægge etplansvillaens fundament og der fra kommer villaen til at rejse sig. Ansporende bli’r det at se huset opstå fra jorden.