Oktober-fest med oktoberfest kostumer

Glæder du dig til halloween ligesom mig? Til efteråret skal jeg og min kollega/kammerat til firma-kostumefest, og dermed skal jeg købe vores kostumer - dramashop.dk/kostume, . For resten er det ligeledes til efterår, der kommer oktober-fest. Til oktoberfesten bærer man oktoberfest kostumer - dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67, , der er tyroler-kostumer. Adskillig forskellig halloween udklædning - dramashop.dk/halloween, har jeg tænkt på. Dermed var jeg i kostumeforretningen i centeret for nylig. Kostumer i stor stil havde shoppen, og mange af dem var udmærkede. De havde meget halloween udklædning & i øvrigt oktoberfest kostumer, men samtidig ret mange brugbare rekvisitter; masker, parykker, sminke, og så videre. Jeg startede med at se på kostumer for at få inspiration. Dernæst gik jeg hen for at se på parykker, sminke og masker, og ligeledes her var der et stort udvalg. Jeg endte med at købe to meget sjove dragter. Efter jeg havde sluttet købet af udklædninger, tog jeg hjem til min ven for at vise ham den halloween udklædning, jeg havde købt. Han var ellevild, da han gennemskuede, at det var skeletter, vi skulle klædes ud som. Jeg ser frem til at se mig og min kammerat i de udklædninger, jeg har købt. Jeg ser tilmed frem til at se vores kollegaers dragter. Det er mit gæt, at vi kommer til at se skægge ud i kostumerne. For resten nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så talte vi om at tage til oktoberfest sammen til efteråret. Uden at vide hvorfor, er udklædningsfester for det meste altid en del sjovere end almindelige fester. Jeg tror, at det bliver en spændende fest.