Mit nye rekrutteringsbureau københavn kan tilbyde karriererådgivning og enneagram test

Som de trofaste læsere sikkert har kendskab til har jeg fået plads i et styks rekrutteringsbureau københavn. Det bli’r spændende at se frem til, hvor meget test + rådgivning kan tilbyde mig undertegnedes rute til en ny stilling, men firmaet har både rekruttering til en stilling, karriererådgivning og en såkaldt enneagram test. Utålmodige mig har ofte tænkt på at google på ”rekrutteringsbureau københavn”, men på samme tid fik jeg det her rekrutteringsbureau rekommanderet af min søde barndomsveninde. Signe er virkelig i højt humør over firmaets karriererådgivning. Hun har vidst nok også gennemgået firmaets enneagram test. Sådan en Enneagram test skal ses som en undersøgelse af, hvilken slags personlighedsformat kandidaten er. Min barndomsveninde blev typen en hjælper, der ofte er empatisk og tilpasser sig.

I går tog undertegnede til en session med et stk rekrutteringsbureau københavn og gennemgik i samme moment virksomhedens emnneagram test ifm en gang karriererådgivning hos dem. Selv blev jeg kaldt udretteren, der er en type som identificerer sig med sit job og har svært ved ikke at gøre noget glemmer sine grænser og ledes ved at gå og lave ingenting. Det stemmer fuldstændigt. Det er derfor utrættelige mig har gået til det her rekrutteringsbureau københavn samt virksomhedens karriererådgivning. Undertegnede ka’ slet ikke holde ud at være hjemme og sende stillingsansøgninger og ik’ rigtig foretage mig noget som helst. Derfor håber jeg at der hurtigst muligt er bid som følge af denne karriererådgivning og enneagram test, og at jeg kan få mig nogle spændende jobs. Sker det ikke så ender jeg med at renovere alle rum i lejligheden i træthed og frustration.