Mine genboer har nu en fin terrasse nu, hvor en omgang imprægnering af fliser mod flisepest samt en fliserensning

Mine søde genboer har fået så fin en terrasse uden flisepest » http://alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest,, nu hvor at de har fået udført fliserensning » http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser/, og imprægnering af fliser » http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/, ved et professionelt firma, for ja, vennerne havde fået flisepest på deres terrasse. Ja uf, flisepest. Undertegnede havde ikke før hørt om dette, men særligt pænt er det sgu ikke.

Derfor er det det bedste, at vores naboer har bestilt den rette udførelse imprægnering af fliser og fliserensning. I dag er deres fliser ganske simpelt skyllet 100% og imprægneret så så vender den flisepest nok ikke tilbage igen de kommende mange sæsoner.

Jeg og min kæreste har også en fordums træterrasse og vi har derfor tænkt over planer for at få lagt en ny fin terrasse med fliser og komme væk med den oprindelige.

Da vi havde kværnet med vores naboer i sommers var vi ikke længere så sikre, i det de to var så kede af de afskyelige fliser, der var plaget af flisepest og var blevet meget muggen at se på.

Men så i søndags bad Odine & Balder os hen til at smage en hygge vintersuppe, og vi har set effekten af den fliserensning. Det er jo virkelig vildt fint. Forskellen er overbevisende. Fliseterrassen er som fabriksny. Og suppleret med en omgang imprægnering af fliser forbliver de nydelige de næste mange år.