Min veninde og jeg er pjattet med kostumer – godt der snart er eventyrtemafest

Jeg elsker at klæde mig ud. Det er lige som om, at jeg har mere selvtillid, når jeg hopper i et kostume og kan være den gode eller onde fe, pirat eller zoombie. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor er pædagog og har tit og ofte et sjovere kostume end fritidshjemsbørnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far er familiens julemand med skæg og det hele.

Skal det være hurtigt og nemt leder vi på internettet og investerer i komplette kostumer » http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/,, hvilket faktisk kan betale sig end at købe tøj i HogM. Ofte bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (argh staveplade) og opsnuser derefter resten i mit eget klædeskab eller hos genbrugsbutikken. Jeg har engang været udklædt som sørøver med en gammel hvid lidt for stor skjorte fra Kirkens genbrug, mine egne en flaske rom fra min kærestes barskab, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sørøverpistol fra en kostume butik.

Da jeg var lille var jeg selvfølgelig klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 5 år, gik jeg omkring i min prinsessekjole og bare tæer hele sommeren. I dag opsøger jeg hver eneste chance og tager kostumer på til maskeballer, tyrolerfest, halloweenfester, julehygge og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle unger, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere kostumefester.

Min næste fest er med 1950-er Mad Men tema. Mit kostume er såmænd klar med nydelig kjole og pumps. Jeg mangler bare en paryk, for mit hår er overhovedet ikke så 1950’er agtigt.