Min søvn reddes med nyt havehegn i form af samknyttet naturligt raftehegn og støjdæmpende lydhegn

Jeg har over længere tid været generet af intet lydhegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, omkring min villa. For mor her bor sammen med mine piger ud til et styks temmelig drønende bygade og jeg er bare super irriteret over flere morgener af larmen fra busser og lastbiler. Endelig skal jeg have et lydhegn. Moi har ej tidligere haft kendskab til lydhegn – på nær de støjværn som er placeret langs med motorveje. Men den slags havehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man tydeligt nok godt købe som ejer af en grund. Vores lykke er gjort.

En masse stauder vil blive plantet nær ved matriklens dugfriske havehegn. Havens birketræer kan desuden bryde lidt med havens nye raftehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Spændte mig glæder mig til dét lydhegn og kunne have morgener med begrænset trafikstøj. Lydhegn , aaah mine morgener bli’r så gode. Projektet havehegn starter med eftersøgning af en sammensætning af raftehegn og lydhegn fra nu af. Så kan jeg måske starte straks om nogle hverdage.

Jeg tænker at jeg vælger mig et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Jeg vurderer at den model gi’r et naturligt havehegn, som passer rigtig fint ind i vores stil med en have i rustikt look. Et lydhegn har en størrelse således at jeg & tøserne kan dække for kigget til alle bilerne. Og raftehegnet ser godt ud med træet. Mig og døtrene bliver betagede over det nye havehegn. Det bli’r så fantastisk.