Min søster har fået afhænde tmore eyelash serum, hårpleje produkter og biooil

Søster Selma har fået et vikariat i en større butik med online salg. Webshoppen fører for eksempel biooil - http://www.cleanskin.dk/collections/bio-oil – , tmore eyelash serum - http://www.cleanskin.dk/collections/eyelash-serum – og hårpleje - http://www.cleanskin.dk/collections/harpleje – produkter.

Selv har jeg faktisk ik haft testet tmore eyelash serum, men jeg har været temmelig pjattet med at forkæle mig med biooil og dermed slippe for grimme mærker under min graviditet. Jeg havde troværdig resultat med biooil. Og biooil bibringer som en bonus huden fugt, så den oliehar godt nok ikk været anset som pengespild.

Selv har jeg fået hørt adskillige oplevelser når det gælder tmore eyelash serum. Nogle af mine veninder kan så vidt jeg ved ikke rigtig det, imens andre af veninderne scorede smukke, mørkere og længere eyelashes med produktet. I anledning af at hende min søster givetvis kan tilbyde sin søster gode nedsættelser i prisen kommer jeg til at begave mig selv med tmore eyelash serum. Jeg overvejede at starte med en kende tmore eyelash serum i underkanten af vipperne og se, hvorvidt jeg fik rødme. Men jeg har ikke tidligere haft rødme eller allergi ved brug af eksempelvis makeup, biooil eller hårpleje.

Hårpleje produkter skaffer jeg som udgangspunkt i internetforretninger, hvor omkostningerne er mere beskedne. Men hvis det skulle hænde at veninderne & jeg kan få yderligere prisnedsættelser bliver jeg klart nok tilfreds. Åh jeg håber. Undertegnede skal vidst til at foreslå hårpleje og tmore eyelash serum i gave. Og så indkøber jeg biooil til min bedsteveninde, der lige fortalte, at hun venter barn.