Min nye søde filejs virker helt glad for fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul

Undertegnede har som I måske måske ikke er bekendte med, scoet mig, et styk dugfrisk filejs. Og præcis så eksværdig og hensynstagende herren er, stort set lige så ellevild er han med at fiske samt fiskestænger - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/produkter/fiskestaenger, , fiskehjul [http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/hjul] og fiskegrej - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej, . For kun otte uger siden anede jeg ikke en pind vedr fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger, men efter et par biografdates, og undertegnede udspurgte han om til mandens forehavende i fritiden, hvorefter manden berettede om hans fiskeri, så kender jeg nu i dag lidt til sådan noget fiskeri-halløj samt fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger.

Mor her holder af manden, og undertegnede kan egentligt godt se jegog manden flytte i lejlighed sammen på et tidspunkt i fremtiden. Men altså. Så kommer jeg bo med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Kan pertentlige mig forestille mig det. Jeg ved faktisk ikke, hvordan han gemmer hans med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Hvorhenne anbringer undertegnede lige fiskestænger samt sådan noget fiskegrej uden at det tager opmærksomhed? Undertegnede tænker at fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger er blandt de ting der bor i kælderen.

Det lyder som et kedeligt stævnemøde, når I hører, at vi skvadrede om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Men den mand virker overmåde entusiastisk og gudskelov også ret festlig, så han kunne absolut et par historier fra hans fisketure, hvor herren har draget med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og mødt lidt af hvert. Hvem skulle ha’ troet, hvordan eventyr om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger fik undertegnede til at grine sådan? Så det var €t styk råd til hankønnene. Såfremt I er underholdende, så skal i nok kunne slippe af sted med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og fritidshobbyer som biler, modelfly eller måske fiskeri.

Det tredje ud-af -biografen-stævnemøde? Den bliver klart nok et styks tur ud at fiske med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul