Min mand og jeg har engang oplevet spontan abort og ønsker på den baggrund en kyndig speciallæge klinik Fyn, f.eks. speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Min mand og jeg er gravide men forløbet har været uroligt, så har vi tænkt på at komme hos en gynækolog klinik Fyn til ekstra scanninger. Efter jeg og manden smed spiralen varede det langt over to år hvor der ikke skete noget, og vores læge var lige ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På det tidspunkt søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der har gynækologklinik nær, i Middelfart hvor vi bor.

Jeg blev med barn og det borttog alle vores bekymringer om sædkvalitet og ægløsning. Men så fik jeg smerter og blødninger. Jeg blev henvist fra lægen til en gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget at gøre. Jeg var 20 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Vi forsøgte ikke at lade os slå fuldstændigt omkuld, men det var en periode, hvor vi var bedrøvede og i elendighed over vores mistede barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er vi så med bebs igen. Lægen mener, at der skal holdes særligt tjek på mig, så hendes kollega vil henvise undertegnede direkte til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har også tjekket lidt telefonbogen og har igen faldet over blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en praksis som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt flere scanninger, så vi kan få mere tryghed under svangerskabet, og speciallægerne griber ind, såfremt der sker komplikationer endnu en gang. vi er sikre på at sådan en ekstra beroligelse af sig selv kan være gavnligt.