Min afslappede lillesøs & moi ka’ ikke blive enige omkring lejeboliger – lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro eller billigere lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland

Jeg er mest af alt en bytøj, som holder af ture om søerne og i biografen. Min søster drømmer derimod om at blive mor inden hun fylder 28, og hun foretrækker at bo i en villa som har æbletræer og dejligt tilhørsforhold. Begge søger vi efter hyggelige lejeboliger (http://nordichousing.dk/), men min søster og jeg ska’ sandelig ikke liige drage i søsterkollektiv, som vi Vi bør nok ikk liiige leve i søskendebolig, trods at hende og jeg begge to eftersøger lejeboliger. Så jeg går efter lejebolig Østerbro (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/) eller lejebolig Hellerup, så du ka’ være nær ved Kbh, dog mod den ”pænere” ende af København. Og Nanna ser mod et styks lejebolig Vestsjælland (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/) eller lejebolig Sydsjælland. Søstrene lader dog til at være enige om at det er på Sjælland, vi skal have lejeboliger. Så længere væk er vi søskende ikke fra hinanden.

Søs & jeg er egge 2 i gang med at spejde efter lejeboliger. Vi har pladret om at hende og jeg ku’ finde lejeboliger i fællesskab med mulighed for at logere sammen med hinanden eller tæt på hinanden. Men idéen virker virkelig ikke. Mig & min søster har forskellige behov, og i mens bymusen her eftersøger lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så googler min søster efter ”lejebolig sydsjælland” eller ”lejebolig vestsjælland”.

Lejebolig Vestsjælland / lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og søster taster lidt forskelligt ved registrering af vores drømmeplacering for lejeboliger, men alligevel kan vi støtte hver andre med at have styr på regler for fremleje, lejekontrakter og de bedste formidlere af lejeboliger.