Mig og manden er blevet helt ellevilde med rundrejser efter en kulturrejse fra Horisont Rejser

Jeg kan uomtvisteligt anbefale rundrejser frem for undvære landets forskellighed. Jeg og manden har jævnligt været på kulturrejser i både USA og Europa, mens jeg og ham ik’ har kastet os ud i rundrejser. Men de oplevelser synes vi har været så pragtfuldt. Det dikterer selvfølgelig 10-15 dage af dine ferieuger til rundrejser med Horisont Rejser - http://horisontrejser.dk/, , men du får til gengæld utallige store eventyr retur. Jeg vil fremover vælge at tage på kulturrejse eller spare op til rundrejser hos fx Horisont Rejser hellere end syv dages tur på et fast hotel.

Kunne du tænkte dig at komme på kulturrejser som har interessante begivenheder uden for hotellet som også fungerer som rundrejser? Hvis det er tilfældet så burde du få fortællinger om rundrejser fra Horisont Rejser. For et halvt år siden påbegyndte Torben & jeg at have råd til rundrejser eller kulturrejse, og i dag er ham og jeg lige akkurat kommet retur fra en sublim kulturrejse i Cambodia. Virkelig skøn ferie.

Kulturrejser eller rundrejser? Hos Horisont Rejser det selskab min mand og jeg rejste afsted med tilbyder de både kultur og rundrejse. Hos Horisont Rejser kan I for eksempel vælge kulturrejser til alternative steder som Iran eller Usbekistan, kulturrejser til Marokko eller rundrejser i Asien eller Argentina. Uh altså nu kommer trangen til at gå af sted på rundrejser/kulturrejser så snart der er sparet op.