Med markiser får du mulighed for at hindre, at sollyset varmer dit værelse op hver sommer

Jeg har hele tiden fundet et arbejde, hvor jeg har skullet møde ved ti-elleve tiden men til gengæld arbejdet til langt hen ad aftenen. Så jeg først fik fri hen ad morgenen, har jeg hyppigt dertil haft nattevagt. Af den grund føles det utrolig vigtigt, at jeg kan få min nattesøvn, uafhængigt af om solen er stået op. Jeg åbnede tit øjnene når solen stod op, ovenikøbet på trods af at jeg bare havde sovet et par timer, plus trist nok havde jeg begyndelsesvis meget svært ved at sove, blot der var det mindste dagslys. At jeg virkede energiløs det meste af dagen og at jeg føltes langsom samt derfor ikke håndterede mine opgaver specielt godt, havde min ufuldstændige søvn som resultat.

Den løsning, jeg efterfølgende kom frem til, virker kort sagt så let, at det er ret udsædvanligt at jeg ej kom frem til det før – rullegardiner , kvalitetsmarkiser.dk/produkter/rulleskodder, . Nogle tykke markiser , kvalitetsmarkiser.dk/produkter/markiser, til mørklægning , kvalitetsmarkiser.dk/produkter/moerklaegning, , som skulle kunne holde alt lys væk fra min lejlighed, også når her bliver stærkt sollys, fandt jeg. Man bør med sikkerhed prøve at montere den type af rullegardiner 100% tæt, således at der ikke bliver for meget afstand imellem dine rullegardiner og vindueskarmen, hvor en del lys får mulighed for at komme ind. Man kan få markiser i en masse varierende mønstre og både med motor såvel som timer. Hvis du køber markiser, som du virker fuldstændig fornøjet med, kan du sådan egentlig både ende med en lang nattesøvn samt et smukkere værelse.