Mannequindukker eller gine efterspørges – kreative mig opstarter mit syprojekt endnu en gang

Efter lang tid er moi tæt på at opstøve min kreativitet & trangen tilbage til at opstarte med at sy endnu en gang. Veninden sukker efter en fuschiarød 1930-er kjole til en tredive års fødselsdag, og kreative mig selv mangler selv at kunne få slanke capribukser, som ikke er for højtaljede. Derfor kommer et ønske om at skabe og sy plus igen at skaffe et styks prisvenlig gine » http://www.manneq.com/mannequin/gine.html,. Dengang upraktiske jeg ankom til den nuværende lille lejlighed da undlod jeg at have min gine/mannequin » http://www.manneq.com/mannequin.html, til det nye sted. Derfor har upraktiske jeg for tiden ik’ nogen mannequindukker » http://www.manneq.com/mannequin/mannequiner/dame.html,, som kan garantere mit arbejde sidder ordentligt.

Undertegnede savner lidt at eje en mannequin/gine. Undertegnede brugte min første gine som var god til at fremvise hjemmets yndigste sommerkjoler eller det tøj, som jeg der ofte taget det samme på godt kunne se at få gået med. Desuden syner mannequindukker jo helt i sig selv smukke i lejligheden . Så I kan nok forstå at jeg har ærgret mig grundigt over, hvordan lidt for spontane mig ikk’ tog den brugte mannequin med . Anyways, den dumme beslutning er ik’ en beslutning, jeg regner med at spendere kræfter på. Inden for få dage anskaffer moi et stk fabriksny gine/mannequin og så kan jeg starte designprojektet.

Krea-mig har engang syet utallige bukser uden anvendelse af gine/mannequindukker, men det er altså bare nemmere at måle op og opnå et fint resultat, så fremt du bruger et styk mannequin. Så derfor leder begejstrede mig efter gine/mannequindukker. Gerne et styk smuk og billig mannequin – og ellers en brugt model. Men praktiske jeg har nu fundet et styks hjemmeside som har lave satser på giner/mannequindukker.Websiden forhandler et styks ret lækker gine, som undertegnede ser på.