Mandens og mins imponerende afgørelse vedrørende hegn – enten Skagenshegn eller støjhegn

Vi skal inden for få uger have lille sød labradorhvalp, kæresten og jeg, & derfor tog ham og jeg os sammen til noget praktisk, som både jeg og ham lidt for længe har udsat. Ham og jeg skal skaffe 1 hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn, om domicilet. Den beslutning er for os en større ting og ikk’ en ting, jeg og ham liiige klarede mens undertegnede er begyndt at vælge diverse ting derud til og gøre brug af haven. Så her i weekenden ska’ det være tid.

Det duer ik at bruge en baghave der ikke har en form for hegn, idet manden og jeg lige straks får hvalp. Nu kommer uenigheden om hvorvidt det skal være et styk støjhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, eller et Skagenshegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn,.

Min kæreste Ib argumenterer for et støjhegn, der naturligvis er et meget nyttigt hegn og skærmer for støjen fra vores ringvej, som vi altså har ganske tæt på vi lever klods op af. Jeg forstår godt alle hans kernepunkter om et støjhegn. Jeg vurderer kun at det hegn bli’r så tæt og højt. Hans model med et støjhegn gi’r naturligvis som bonus mere privatliv. Og mig der er glad for klatreplanter kan os godt plante smukke planter mod hegnet.

Jeg har kastet min kærlighed på et klassisk Skagenshegn. Det Skagenshegn jeg er faldet for er klassisk & kridhvidt og sørme en kende iget. Hegnet syner i en god højde, og hegnstypen stemmer virkelig tydeligt med mine håb vedrørende rigeligt med tallerkensmækker og klematis tæt på den slags kridhvidt hegn som et Skagenshegn ka’ give .

Mon I læsere ville gå efter et lækkert Skagenshegn eller i stedet det praktiske men måske kedelige støjhegn, såfremt I læsere lige som jeg og min kæreste havde bolig op af en større vej og sku’ ha’ hegn? Inden længe ska’ få købt det endelige hegn.