Man er i stand til at bygge en kæmpe gesjæft på videreforhandling af udendørs skydedøre!

I vores store familie er vi fantastisk mange iværksættere. Familiens medlemmer, vi holder af at styre egen forretning. For os alle er det et herligt adrenalinrush at få lov til at etablere en forretning op fra bunden, & opleve dén udvikle sig. Min og min brors fætter ejede sin egen butik, der forhandlede udestuer » http://www.win-door.dk/udestuer-og-vinterhaver/udestuer-udestue,, foldedøre, pvc vinduer » http://www.win-door.dk/pvc-vinduer,, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/skydedore, & plastdøre. Da jeg var en bitte dreng erindrer jeg skarpt og tydeligt, hvordan jeg nød at være i hans shop. Jeg besad den overbevisning, at det var spændende at observere alle de forskellige kunder, der shoppede i butikken.

Virksomheden var forhandler af et kolossalt sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre + plastdøre. Det faktum forårsagede, at flere kunder spenderede mange timer i butikken, for at udvælge akkurat de køb, familierne efterspurgte. & dét var for mig ekstremt inspirerende at observere disse udvælgelsesprocesser…

Lige siden jeg var et lille pus har jeg været fantastisk nysgerrig på menneskets måde at indrette sig på. Efter at have spenderet adskillige stunder i hans forretning, som forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, forstod jeg, at der eksisterer mange forskellige meninger om det perfekte liv. Folk er ik ens, & det som præsenterer glæde for mig i mit daglige liv, er ikke nødvendigvis dét samme, som for andre folk. Og den kendsgerning føler jeg er livsnødvendigt at huske på, når vi skal møde folk, der ik deler vores forståelse af verden. Igennem min barndomstid, hvor jeg hele tiden forskede i kundernes udvælgelse af for eksempel udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, gennemskuede jeg, at menneskenes konsumtion afspejler vores indre værdier. Og sådan blev min fascination af konsumstudier begyndt…