Må vores afkom ej ryste af kylde, da spender penge på klæder produceret af brandet Mini a Ture.

Stormen trækker ind over landet. Naturens vildskab er på samme tid en forvarsel på dén vintertid, som vi kan holde øje med. Det kommende tidsrum vil være en kold fornøjelse, & mange køber ikke-billigt tøj produceret af eksempelvis Reima samt Pom Pom, eftersom, at de spejder efter, at de mindste kan overleve i det tænderklaprende vejr!

Man kan ikke desto mindre ej nedvurderer, at dét er et faktum, at utallige på samme tid overvejer

mange andre sager, når de indkøber på lækkert klæder i overdrevet grad. For langt de fleste omhandler det også, at de ønsker at have deres børn til at bære skønt tøj designet af brands som for eksempel Reima samt Zadig & Voltaire. Langt de fleste forældre begærer nemlig at besidde kønne børn. Rollinger er & vil til hver en tid være en ligefrem prolongering af deres ophav. & rollinger bærende dyrt børnetøj designet af f.eks. Mini a Ture eller Pom Pom reflekterer tilbage på en mor og far, der lever et tjekket liv. I disse stunder ønsker mange at reflektere, at vi er også en familie, som kan hamle op med alle de normer, der ligger implicit i samfundet!

I en arbitrær børnehave vil man derfor kunne støde på yderst pæntklædte børn klædt i tøj designet af Mini a Ture & Little Pieces. Der er naturligvis nul og niks i vejen med at investere i kvalitetstøj til rollingerne, men flere mener, at det kan blive kontroversielt. Dét kan blive en tvist mellem forældre, hvori de små pus tages som gidsler. Utallige foreslår, at vi skal købe kvalitetstøj til rollingerne for deres skyld, af den grund, at tøjet er dejligt at hoppe i, & besidder en fantastisk soliditet, men ik med den implicitte forståelse, at børnene skal være en brik i en tvist, de ik’ har besluttet at være en spiller i. Som et par sidste ord vil vi fremføre det synspunkt, at forældre rejser krav til de værdifulde børnetøjsbrands såsom Mini a Ture & Pom Pom. Insister på at der sammen med den noget så fornemme sats er medfuldt af varsomhed overfor miljø & arbejdsforhold.