Livet som selvstændig: jeg ønsker skarpe fif omkring, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge moneter på!

Jeg er ked af at skulle kede jer! Der kommer akkurat nu, hvad nogle muligvis vil betegne som et fantastisk tørt blogindlæg omkring frankeringsmaskiner {danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner}! Men hvorom alting er, er sagen den, at vi i min virksomhed har erkendt, hvor anvendelig sådan en frankeringsmaskine er! Og vi har nu taget den beslutning, at jeg skal købe en frankeringsmaskine til kontoret. For næsten 5 år siden påbegyndte jeg min nye hverdag som selvstændig erhvervsdrivende, og virksomheden har så småt etableret sig. Det just fortalte resulterer i, at firmaet i dag sender en betydelig mængde mere post end gesjæften gjorde i opstartsfasen. Jeg har endelig erkendt, at man med en frankeringsmaskine kan spare rigtig mange arbejdstimer. Virkelig meget tid i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadig kun er få kollegaer tilknyttet, vil det være fortrinligt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har travlt. Og så virker det jo rigtig uproduktivt at bruge dyrebar tid på at frankere breve! Vi har mere lyst til at bruge tiden på vigtigere opgaver, & til det formål, spenderer firmaet moneter på en frankeringsmaskine…

Firmaet kan simpelthen ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der vil være det skarpeste valg. Jeg har prøvet at danne mig et overblik over markedet, men jeg har absolut ikke bestemt mig for noget som helst. Jeg håber stærkt, at I, rare læsere, kan hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som passer bedst til min virksomhed. Der findes både danske & europæiske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg har ik evnerne til at afgøre, i hvilken butik det ville være bedst at gå til. Lige umiddelbart vil jeg ligge mine gysser hos en dansk forhandler, da det i så fald ville være meget lettere at kommunikere, hvis jeg støder på repareringer. Men så alligevel mener jeg, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster ekstremt meget mindre end de virksomheder, som ligger i Danmark. Og som just nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en just etableret gesjæft, der kun lige kører rundt. Så derfor er det essentielt, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en god pris. Men naturligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den grund: jeg modtager rigtig gerne tip top råd til en ret ikke-kostelig og god frankeringsmaskine.